Zelf een board kopen met korting via de vereniging?

Als watersportvereniging DrachtenVeenhoop hebben we gekozen om te werken met boards en materialen van het merk SHARKSUPS. Het zijn kwalitatief goede boards met uitstekende vaareigenschappen, zowel voor beginners als voor gevorderden. De boards worden gemaakt met een 50 PSI Dropstich Constructie waardoor stijfheid en een lange levensduur worden gecreëerd. Daarbij woren de boards niet gelijmd met met hitte aan elkaar gelast. De boards zijn op te blazen tot 25 psi (1,72 bar). Niet alleen de boards kunnen veel druk hebben, ook het ventiel laat niets door. Alle boards zijn voorzien van een UV-coating zodat de boards niet verkleuren en worden met de hand nagelopen voordat ze de fabriek verlaten. De garantie opde boards en de peddels is maar liefst drie jaar

Bij onze vereniging is het mogelijk om een aantal boards en peddels van SHARKSUPS met korting aan te schaffen. De verschillende soorten boards en peddels die we zelf gebruiken kun je tijdens de lessen uitproberen. Ook kun je advies vragen aan een instructeur.

Elk board wordt standaard geleverd met aluminium peddel, Fin, Leach, pomp, reparatieset en rugtas.

Leden krijgen 20% korting op de officiële retailprijs, niet leden krijgen 10% korting.

Verkoop gebruikte Boards

De verkoop van Sups in Nederland gaat dit jaar heel hard. De importeur is dan ook nagenoeg door de voorraden heen, zodat we dit jaar geen boards meer kunnen verkopen. In oktober gaan we een deel van onze eigen boards, welke nog niet veel gebruikt zijn, en waar nog twee jaar garantie op zit, met korting verkopen. Dit onder voorbehoud. Volgend jaar willen we dan weer beginnen met een aantal nieuwe boards van het merk SHARK. Mocht je hiervoor belangstelling hebben stuur dan een mailtje naar info AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl dan kom je op de lijst te staan. Hieronder staan de prijzen van de door ons dit jaar gebruikte boards

- All round Cross 10’6’’     Leden 350- en niet-leden 450.-

- All Round Ride 11’.        Leden 400,- en niet-leden 500,-

- Touring Traveller 11’8’   Leden 425,- en niet-leden 525,-

Mocht je een board willen aanschaffen neem dan contact op met Joan Boelens (voorzitter AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl) of met Djurre Botenga (djurre AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl). We hebben je naam en adresgegevens nodig en het type board (en eventueel type peddel) dat je wilt aanschaffen. Je betaalt per pin in het clubhuis, en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling bij jou thuis wordt afgeleverd, inclusief garantiebewijs.

Boards: helaas nieuw niet meer leverbaar

- All Round Surf 9’2’’ (SAS280) Retailprijs 595,-

279 cm lang, 76 cm breed en 10 cm dik

- All round Cross 10’6’’ (SAC320) Retailprijs 695,- (Gebruiken we in onze cursus)

320 cm lang, 76 cm breed en 10 cm dik

- All Round Ride 11’ (SAR335) Retailprijs 795,- (Gebruiken we in onze cursus)

335 cm lang, 86 cm breed en 15 cm dik

- Touring Traveller 11’8’’(STW360) Retailprijs 850,- (Gebruiken we in onze cursus)

357 cm lang, 76 cm breed en 15 cm dik

Peddels

Het betreft de volgende peddels, alle drie de peddels gebruiken we in onze cursussen.

- Salp Alloy Paddle Retailprijs 35,-

Deze 3-delige aluminium peddel is voorzien van een groot blad van hard plastic die goed tegen een stootje kan. De peddel heeft 2 klip sluitingen en is makkelijk op maat in te stellen. Deze zit standaard bij het pakket als je en board koopt.

- SCSP Carbon Shaft Paddle Retailprijs 75,-

Dit model heeft hetzelfde model als de aluminium peddel, het verschil zit hem in de carbon buis (shaft) hierdoor is de peddel een stuk lichter en kost peddelen minder kracht.

- SCFP Full Carbin Paddle Retailprijs 225,0
De Full carbon peddel is erg licht, daarnaast is het blad van deze peddel net iets groter waardoor je nog makkelijker snelheid kunt maken. De full carbon peddel is 3- delig wat vrij uniek is, hierdoor kun je hem net zo makkelijk in de tas meenemen als de andere peddels.

17.5
34.205.93.2