Dit jaar willen we vanaf 1 augustus op donderdagavond (er zijn dan geen lessen en de kantine is bemand) ook boards gaan verhuren. Voorwaarde is dat je lid bent van de vereniging (€ 46 euro per jaar) en supervaring hebt (bijvoorbeeld dat je bij ons de beginnerscursus hebt gevolgd). Je kunt een board huren voor een uur voor €5,- of voor twee uur voor €7,50. Tijden zijn van 19.00 tot 20.00 of van 20.00 tot 21.00 uur en voor twee uur van 19.00 tot 21.00 uur. We hebben 11 boards, reserveren is dan wel handig om niet mis te grijpen. We kijken nog even hoe we dat kunnen regelen, waarschijnlijk via een reserveringsysteem binnen de ledenlogin op de website. We houden je op de hoogte. Vooralsnog kun je reserveren via Frans van der Burg info AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl Mocht je lid worden en dit jaar de beginnerscursus bij ons gevolgd hebben dan wordt de korting van 15 euro op de cursus met terugwerkende kracht verrekend met het lidmaatschapsgeld.

19.8
35.172.233.215