Zeilen voor volwassenen

Altijd al willen zeilen?

Dan bieden we je een mooie kennismaking! In zeven lessen leer je de beginselen van het zeilen. Met een instructeur en drie andere cursisten zeilen we in een Polyvalk van de vereniging.

We weten nog niet hoe de maatregelen rondom Corona in augustus zullen zijn. In onze opzet gaan we ervan uit dat we met vier mensen in een Valk kunnen zeilen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan willen we, met in acht nemen van 1.5 meter afstand, privélessen aanbieden. Hiervoor zal de instructeur contact met je opnemen en maak je met elkaar een lesafspraak. Deze privélessen bieden we aan tegen een Coronatarief: € 30,- per les ( 1 les = 1 dagdeel = ongeveer 3 uur ).

Wanneer?

• Zeven zaterdagochtenden.
    Data en istructeurs: nog te plannen.
    Je kunt al wel aangeven dat je voor deze cursus belangstelling hebt: Stuur een mail naar Simone Kampherbeek. Als de cursus doorgaat kun je je op dat moment inschrijven.
  • Zeven woensdagavonden vanaf 18.30 tot het donker wordt
    We zeilen met twee boten. Instructeurs Simone Kampherbeek en Jelle Westendorp.
    19 en 26 augustus en 2, 9, 16, 23 en 30 september

Kosten

Om deel te nemen moet je lid zijn van de vereniging. Kosten lidmaatschap: € 46,- per jaar (2020). Daarnaast is er een bijdrage van: € 140,- voor een cursus van 7 lessen

22.1