Zeilen voor volwassenen

Altijd al willen zeilen?

Dan bieden we je een mooie kennismaking! In zeven lessen leer je de beginselen van het zeilen. Met een instructeur en drie andere cursisten zeilen we in een Polyvalk van de vereniging.

We weten nog niet hoe de maatregelen rondom Corona in augustus zullen zijn. In onze opzet gaan we ervan uit dat we met vier mensen in een Valk kunnen zeilen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan willen we, met in acht nemen van 1.5 meter afstand, privélessen aanbieden. Hiervoor zal de instructeur contact met je opnemen en maak je met elkaar een lesafspraak. Deze privélessen bieden we aan tegen een Coronatarief: € 30,- per les ( 1 les = 1 dagdeel = ongeveer 3 uur ).

Wanneer?

• Zeven zaterdagochtenden, van 9.30 tot 12.30.    Deze cursus is vol.
    Data: 15, 22 en 29 augustus en 5, 12, 19 en 25 september
    Instructeur: Wessel Tangenberg.
  • Zeven woensdagavonden vanaf 18.30 tot het donker wordt..   Deze cursus is vol
    We zeilen met twee boten. Instructeurs Simone Kampherbeek en Jelle Westendorp.
    19 en 26 augustus en 2 en 9 september 2020 en 12, 19 en 26 mei 2021

Onze instructeurs

Simone
Kampherbeek