Wat heeft de watersportvereniging jou te bieden?-

• Er is een actieve jeugdafdeling, waar kinderen leren zeilen in Optimisten, Lasers en Splashes. Daarnaast worden er  leuke activiteiten georganiseerd, zoals een keer meevaren op een Skûtsje en een nachtspeurtocht
  • De vereniging heeft drie Valken, hierin worden zeillessen aan volwassenen gegeven.
  • Als de Valken niet voor de lessen worden gebruikt kunnen leden er gebruik maken, inclusief buitenboordmotor en benzine.
  • Ook is de vereniging actief met suppen. Er worden lessen voor beginners en gevorderden georganiseerd, evenals tochten en clinics.
  • Als de supboards niet gebruikt worden voor activiteiten kunnen leden er gebruik van maken.
  • Voor motorbootvaarders organiseert de vereniging twee keer per jaar een tocht, met Pinksteren en een weekend in oktober. Ook andere boten zoals kajuitboten zijn van harte welkom
  • De vereniging organiseert in de winterperiode de cursussen zoals Vaarbewijs 1 en 2 en Kustnavigatie.
  • Ook organiseert de vereniging in de winter maandelijks een lezing op zondagmiddag, bijvoorbeeld over varen op het wad of varen op de oceaan
  • De vereniging is een gezellige ontmoetingsplek voor watersporters. Elke donderdagavond zijn de kantine en het terras open.
  • Daarnaast behartigt de vereniging de belangen van watersporters en is betrokken bij diverse ontwikkelingen op het gebied van watersport rondom Smallingerland

De voordelen van het lidmaatschap:

Activiteiten alleen voor leden:

• Jeugdzeilen
  • Zeilcursussen voor volwassenen
  • Voor 200 euro zeilen in een Valk van de vereniging
  • Voor 75 euro suppen op een board van de vereniging

Kortingen voor leden:​​​​

• 20 - 30% korting op suplessen en suptourtochten
  • 15 - 20% korting op de aanschaf van een supboard/peddel van het merk Shark
  • 25% korting op de cursussen Vaarbewijs 1 & 2 en Kustnavigatie
  • 10% korting op het verzekeren van je boot bij FBTO
  • 6% korting bij aankopen in de winkel van Aspius Hengel- en watersport in Drachten
  • 5% korting bij zeillesssen en het huren van boten bij Zeilschool ‘de Ulepanne’ in Balk
  • Gratis energie-labels en energieadvies bij GRID Consult in De Wilgen

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van watersportvereniging Drachten-Veenhoop is 47,50.  De vereniging kent daarbij een gezinslidmaatschap, dat wil zeggen dat ook de eventuele partner en/of kinderen die op hetzelfde adres wonen gebruik kunnen maken van de voordelen en kortingen welke ook voor het lid gelden. Dit geldt ook voor eventueel studerende uitwonende kinderen.

De kosten bedragen 47,50 euro voor het jaar 2021.

Wil je Lid worden? Schrijf je in via ons inschrijfformulier:

Je hebt je gebruikersnaam nodig om in te loggen in het ledengedeelte:
Je gebruikersnaam mag alleen uit cijfers en letters bestaan en is minimaal 8 tekens lang!

Lees het Huishoudelijk reglement →, Onze Huisregels → en ons Privacy statement →

Je machtigd door je in te schrijven WSV Drachten-Veenhoop om de kosten voor het lidmaatschap via automatische incasso van je rekening af te schrijven. Na het registreren, ontvang je je persoonlijke logingegevens van ons ledengedeelte en kun je je contact- en adresgegevens, bank-/IBAN gegevens en overige informatie verder invullen en aanpassen.

27.6
3.232.96.22