Zomeravond SUP-tocht

Gedurende het seizoen willen we af en toe op een doordeweekse avond met een groep een tochtje suppen. De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers. Onder leiding van een instructeur maak je een tocht van ongeveer 5 kilometer. Gewoon even lekker suppen, met in het naseizoen suppen bij zonsondergang. Je kunt gebruik maken van een board van de vereniging maar je mag je eigen board meenemen. Om deel te kunnen nemen moet je wel beschikken over enige sup-ervaring. Er staan alvast een aantal data gepland, in de loop van het seizoen zullen daar nog meer data bijkomen, dus houdt de website in de gaten.

Kosten: € 15,- (niet-leden) en € 12,50 (leden), inclusief gebruik board, zwemvest en koffie/thee na afloop.
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de tocht heeft plaats gevonden.

Maandagavonden
23 augustus             19.15 uur    Instructeur Anita