Watersportvereniging Drachten-Veenhoop

Zomeravond SUP-tocht
 

Gedurende het seizoen organiseren we een zomeravond-suptocht. Onder leiding van een instructeur maak je een tocht van ongeveer 5 kilometer. Richttijd 75 minuten. Gewoon even lekker suppen, met in het naseizoen suppen bij zonsondergang. Je kunt gebruik maken van een board van de vereniging maar je mag ook je eigen board meenemen. Om deel te kunnen nemen moet je wel beschikken over enige sup-ervaring. Er staan alvast een aantal data gepland. In de loop van het seizoen zullen daar nog meer data bijkomen dus houdt de website in de gaten.
Donderdagavond is onze vaste clubavond en is het altijd gezellig druk met zeilers, suppers, motorbootvaarders, roeiers en kanovaarders in het clubhuis of op het terras. Extra leuk om dan je zomeravond SUP-tocht te plannen.

 

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is vier, het maximum is acht.
Er wordt een groepsapp aangemaakt, mocht door omstandigheden de tocht niet doorgaan, of ben jezelf verhinderd, dan kan dat via de app worden doorgegeven.

 

Kosten 
€ 5,- (leden) en € 10,- (niet-leden), inclusief gebruik board, zwemvest en koffie/thee na afloop.

We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de tocht heeft plaatsgevonden.

 

Korting als je lid bent of wordt van Watersportvereniging Drachten-Veenhoop
Leden krijgen korting. Een lidmaatschap (€ 55,- per jaar) is dan ook al gauw aantrekkelijk. De vereniging kent een gezinslidmaatschap, dat wil zeggen dat wanneer je lid bent, ook voor een eventuele partner en/of thuiswonende kinderen tot 18 jaar deze kortingen van toepassing zijn. Dus ook bij activiteiten als zeillessen, cursussen vaarbewijs of de aanschaf van een supboard. Voor meer informatie lidmaatschap klik hier 

 

Inschrijven

Alle data staan hieronder. Inschrijving betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat je deelneemt op eigen risico zoals beschreven in bijgaand formulier: voorwaarden-deelname-aan-activiteiten-wsvdrachtenveenhoop

Maandagavonden
12 juni (Baukje) 19.00 uur
14 aug (Baukje) 19.00 uur
21 aug (Baukje) 19.00 uur

Dinsdagavonden
27 juni (Hanneke) 19.00 uur

Woensdagavonden
7 juli (Annalies) 19.00 uur

Donderdagavonden
Iedere donderdag avond, van 25 mei t/m 7 september (Marielle) 19.00 uur
 

Inschrijven kan hieronder:
#development
47.7
990
28
3.227.251.94