Zondagochtend Suptocht

Voor de beginnende en de meer ervaren supper organiseren we elke maand een superleuke tocht. Je kunt gebruik maken van een board van de vereniging, maar je mag ook je eigen board meenemen. We beginnen om 10.00 uur bij de WSV, suppen ongeveer 6,5 kilometer en genieten vervolgens van een eenvoudige lunch. Daarna is het mogelijk om nogmaals 6,5 kilometers te suppen.

Het is raadzaam om van tevoren te bepalen of je het middagprogramma wilt volgen omdat we niet in alle gevallen voor de lunch teruggaan naar het beginpunt. We bekijken per suptocht wat het tempo van de groep is en hoeveel kilometers we afleggen. Het ochtendprogramma duurt tot 12.00 uur en als je voor de extra kilometers gaat (waar we op hopen natuurlijk) ben je om ongeveer 14.00 uur weer terug.

Als vereniging hebben we een aantal supboards, hiermee kunnen maximaal 18 mensen zich inschrijven

Daarnaast kun je ook meedoen met je eigen board.

Zondag 30 mei: Suptocht De Drait/Drachten Centrum

Zondag 20 juni: Suptocht Oudega

Zondag 11 juli:  Suptocht Opeinde/de Leyen

Kosten: inclusief gebruik board en eenvoudige lunch: € 20,- (niet-leden) en € 15,- (leden)

Kosten: met eigen board, inclusief eenvoudige lunch: € 15,- (niet-leden) en €10,- (leden)
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de tocht heeft plaats gevonden.

Inschrijven kan hieronder:

22.5