Zondagochtend Suptocht

Voor de beginnende en de meer ervaren supper organiseren we elke maand een superleuke tocht. Je kunt gebruik maken van een board van de vereniging, maar je mag ook je eigen board meenemen. We beginnen om 10.00 uur bij de WSV, suppen ongeveer 6,5 kilometer en genieten vervolgens van een eenvoudige lunch. Daarna is het mogelijk om nogmaals 6,5 kilometers te suppen.

Het is raadzaam om van tevoren te bepalen of je het middagprogramma wilt volgen omdat we niet in alle gevallen voor de lunch teruggaan naar het beginpunt. We bekijken per suptocht wat het tempo van de groep is en hoeveel kilometers we afleggen. Het ochtendprogramma duurt tot 12.00 uur en als je voor de extra kilometers gaat (waar we op hopen natuurlijk) ben je om ongeveer 14.00 uur weer terug.

Als vereniging hebben we een aantal supboards, hiermee kunnen maximaal 18 mensen zich inschrijven.

Daarnaast kun je ook meedoen met je eigen board.

Zondag 30 mei: Suptocht De Drait/Drachten Centrum

Zondag 27 juni: Suptocht Oudega. Het gaat een hele mooie tocht worden. In de ochtend is er nog weinig verkeer op het water en is de natuur op zijn mooist, we vertrekken daarom om 7.30 uur bij de Watersportvereniging. We suppen via Smalle Ee naar Oudega. In Oudega staat er een kopje koffie/thee klaar met wat lekkers erbij. We verwachten rond 10.30 uur weer terug te zijn bij de Watersportvereniging.

Voor aanmelden voor deze tocht met eigen board kan er een mail gestuurd worden naar fam.siderius AT upcmail DOT nl

Graag met je naam, adres, woonplaats, emailadres, je mobiele nummer, bankrekeningnummer en voor welke tocht je je wil aanmelden.

Voor aanmelden voor deze tocht met een board van de vereniging kun je je hieronder inschrijven.

Kosten: inclusief gebruik board en eenvoudige lunch: € 20,- (niet-leden) en € 15,- (leden)

Kosten: met eigen board, inclusief eenvoudige lunch: € 15,- (niet-leden) en €10,- (leden)
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de tocht heeft plaats gevonden.

Inschrijven kan hieronder: