We gaan starten met Suppen in de winter omdat:
- het in deze periode op het water prachtig is
- we in deze periode fit willen blijven

We beginnen om 9.30 uur met een warming-up op de kant en gaan vervolgens een dik uur suppen. Na deze heerlijke work-out is er koffie of thee met koek. Omdat het water koud is, is het noodzakelijk dat je sup-ervaring hebt en je een wetsuit of drysuit draagt. Deelname is op eigen risico, je kunt een zwemvest van de watersportvereniging gebruiken.

De tocht gaat door bij meer dan 5 personen. De kosten voor leden van watersportvereniging Drachten-Veenhoop zijn €7,50 per keer met een eigen board en €10,- als je een board van de vereniging gebruikt. Voor niet-leden zijn de kosten €10, - dan wel €12.50 per keer. Inclusief koffie/thee en koek na afloop. Betaling per keer na afloop van de tocht.

Op onderstaande data gaan we erop uit:

• zondag 12 december
  • vrijdag 31 december: oudejaarstocht met oliebollen
  • zondag 23 januari
  • zondag 13 februari
  • zaterag 5 maart
  • zondag 3 april

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Wypkje, het mailadres is: supschooldrachten AT hotmail DOT com Hierin graag je naam, mobilenummer en datum opgave vermelden. Voor eventuele vragemn kun je ook een mail sturen of contact opnemen met Wypkje 06-55735669

14.8
54.80.249.22