Het zomerseizoen is straks voorbij, maar we willen graag blijven suppen.Dit is voor jou ook mogelijk als je jezelf goed kleedt en niet alleen het water opgaat.

Vanaf oktober willen we op een aantal zondagochtenden vanaf 9.00 uur vertrekken bij het clubgebouw van Watersporvereniging Drachten-Veenhoop en verwachten daar om 11.00 uur weer terug te zijn.

De kosten voor leden zijn €12,50 per keer met een eigen board en €15, als je een board van de vereniging gebruikt. Inclusief koffie/thee na afloop. De prijzen voor niet-leden bedragen €15, - dan wel €17.50 per keer

Heb je enige SUP-ervaring en wil je je hierbij ansluiten geef je dan op bij Wypkje Hamburg: info AT hamburgbezorgdiensen DOT nl Ook voor meer informatie, bijvoorbeeld over kleding, kun je bij haar terecht.