Dagtocht Suppen met een Skûtsje: Alde Feanen

Op zondag 5 september hebben we twee Skûtsjes gereserveerd: De Doeke van Martena en De Jonge Trijntje. Als er veel belangstelling voor deze dag is proberen we nog meer Skûtsjes te regelen. Rond 10.00 uur word je ontvangen bij het clubgebouw en stap je met je eigen board of met een board van de vereniging op een Skûtsje. Vervolgens varen/zeilen we naar de Alde Feanen, waar we voor de beginnende en voor de ervaren supper een route hebben uitgezet. Vervolgens varen/zeilen we weer terug en sluiten dan rond 17.00 uur de dag af met een barbecue bij het clubgebouw. Bij slecht weer gaat de tocht niet door.

Als vereniging hebben we een aantal supboards, hiermee kunnen 16 mensen zich inschrijven.
Kosten: inclusief gebruik board € 75,- (niet-leden) en € 60,- (leden).

Daarnaast kun je ook meedoen met je eigen board, hiervoor is een aparte inschrijving.
Kosten: met eigen board € 70,- (niet-leden) en € 55,- (leden).

Voor de barbecue kun je je apart inschrijven, waarbij het ook mogelijk is dat bijvoorbeeld een familielid die niet met de dagtocht heeft meegedaan zich hiervoor kan inschrijven.
Kosten barbecue
€ 17,50 per persoon. Vermeld het aantal personen op het inschrijvingsformulier.

We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de tocht heeft plaats gevonden.

Inschrijven kan hieronder: