Cursus (On-)beperkt Suppen voor Beginners

Deze cursus is voor mensen die zich misschien wat onzeker voelen, bijvoorbeeld doordat je wat meer moeite hebt met evenwicht of coördinatie, wat ouder bent of omdat je het gewoon erg spannend vindt. Met deze cursus van drie lessen van 75 minuten per les krijg je het suppen onder de knie. Opstappen, leren staan en balanceren op je board, houding, techniek, materiaalgebruik en veiligheid staan centraal. Je maakt gebruik van een board van de vereniging en zwemvest (verplicht). Bij deze cursus ligt het tempo wat lager, is de groep kleiner (maximaal vier cursisten) waardoor je meer persoonlijke aandacht krijgt en werken we met wat extra brede boards. De laatste les sluiten we feestelijk af met een drankje. Het minimum aantal deelnemers is twee. Geef op je inschrijvingsformulier aan wat de reden is dat je voor deze cursus (On-)beperkt suppen voor Beginners kiest en niet voor de cursus Suppen voor beginners.

Kosten: € 55,- (niet-leden) en € 40,- (leden), inclusief gebruik board, zwemvest en koffie/thee na afloop.
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven als de cursus begint.

Maandagavonden
21 en 28 juni, 5 juli       19.00 uur    Instructeur Anita

Woensdagavonden
2, 9 en 16 juni               19.15 uur     Instructeur  Mariëlle