Cursus Suppen Vervolg

Deze cursus van twee lessen van 75 minuten is voor mensen die de Cursus Suppen voor Beginners hebben gevolgd of al enige sup-ervaring hebben. Tijdens deze cursus komen de basistechnieken uit de eerste cursus nog een keer aan de orde en besteden we aandacht aan suppen met verschillende windsoorten en waterstromingen, het suppen op tempo en geven we tips voor onderweg als je een langere afstand supt. Ook gaan we dieper in op de techniek van de peddelslag en het bochtenwerk.
De laatste les sluiten we feestelijk af met een drankje.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is twee, het maximum is acht.
Er wordt een groepsapp aangemaakt, mocht door omstandigheden de tocht niet doorgaan, of ben jezelf verhinderd, dan kan dat via de app worden doorgegeven.

Kosten:
€ 35,- (leden) en € 45,- (niet-leden), inclusief gebruik board, zwemvest en koffie/thee na afloop van elke les.

We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven als de cursus begint.

Korting als je lid bent of wordt van Watersportvereniging Drachten-Veenhoop
Leden krijgen korting. Een lidmaatschap (€ 49,50 per jaar) is dan ook al gauw aantrekkelijk. De vereniging kent een gezinslidmaatschap, dat wil zeggen dat wanneer je lid bent, ook voor een eventuele partner en/of thuiswonende kinderen tot 18 jaar deze kortingen van toepassing zijn. Dus ook bij activiteiten als zeillessen, cursussen vaarbewijs of de aanschaf van een supboard. Voor meer informatie over het lidmaatschap: klik hier.

Hieronder staan alle cursussen voor 2022 vermeldt.
Als je je inschrijft voor de eerste les van een cursus, ben je automatisch ook ingeschreven voor les 2.
Inschrijving betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat je deelneemt op eigen risico zoals beschreven in bijgaand formulier: voorwaarden-deelname-aan-activiteiten-wsvdrachtenveenhoop

Inschrijven voor een cursus kan via de inschrijfformulieren onderaan deze pagina

Maandagavonden
16 en 30 mei                  19.15 uur   Instructeur Hanneke