Watersportvereniging Drachten-Veenhoop

Een Supboard van de vereniging gebruiken
 

Leden van WSV Drachten-Veenhoop kunnen voor €75,- per jaar een supboard van de vereniging gebruiken, mits er geen lessen, tochten of clinics zijn. Het is mogelijk om voor een ochtend, middag of avond een board te reserveren, inclusief het gebruik van een zwemvest. We zijn nog bezig om hiervoor een reserveringssysteem te maken. Met deze vorm van deelgebruik willen we onze leden wat extra's bieden. We hebben 20 boards, er kunnen dan ook maximaal 20 mensen per seizoen aan deelnemen en zich hiervoor aanmelden.

 

Op veel doordeweekse avonden staan cursussen gepland, de hiervoor benodigde boards zijn dan geblokkeerd in het reserveringssysteem en kunnen dan niet gereserveerd worden. Als een cursus, tocht of clinic niet doorgaat ivm onvoldoende aanmeldingen komen de geblokkeerde boards vrij om te reserveren. Als er minder inschrijvingen zijn dan het maximum aantal cursisten komen de boards die niet nodig zijn vrij voor reservering. 
Het kan ook zijn dat er nog een extra cursus, tocht of clinic wordt ingepland, op dat moment zullen de hiervoor benodigde boards geblokkeerd worden, ook al waren deze al gereserveerd. Dit kan tot een week voor aanvang van de nog in te plannen extra activiteit. 

 

Als lid kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op het ledengedeelte van de website van de WSV. Op het alleen voor leden toegankelijke deel kun je dan een board reserveren, waarbij je ook je voorkeur voor een bepaald type board kunt aangeven. 
 

We beginnen half mei, we werken nog aan een reserveringssysteem en aan een aantal praktische zaken, we hopen dat dit begin mei gerealiseerd zal zijn. Je kunt je al wel aanmelden, met toestermming tot betalinmg met automatische incasso, het bedrag zal pas worden afgeschreven op het moment dat reserveren en gebruik mogelijk zijn.

 

Inschrijven kan hieronder:
#development
17.8
901
33
18.204.2.190