Clinic Sup-Balance

Dit jaar geven we twee keer een Clinic SUP-Balance. Hierbij ga je met een groep het water op om vervolgens op een SUP-board aangepaste ontspanningsoefeningen te doen. Een heerlijke clinic waarin we werken aan balans en flexibiliteit. Laat je vooral ook verrassen door de ontspannende werking van de natuur en de rust van het water.

De groep is maximaal acht personen, bij meer inschrijvingen (maximaal 16) maken we er twee groepen van. Minimaal aantal deelnemers is vier personen. Het is aan te raden eerst de cursus Suppen voor beginners te volgen of al enige supervaring te hebben.

Kosten: € 20,- (niet-leden) en € 15,- (leden), inclusief gebruik board, zwemvest en koffie/thee na afloop.
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de clinic heeft plaats gevonden.

Zondagochtenden
4 juli              10.00 uur   Instructeurs Anita/Laura/Daniëlle