Clinic Suppen voor Kinderen: op aanvraag

Onder leiding van 1 of 2 instructeurs kunnen we aan een bestaande groep kinderen een clinic verzorgen. Op een speelse manier gaan we al suppend aan de slag. De begeleider(s) van de groep kinderen dient/dienen aanwezig te zijn en gaat/gaan mee het water op. De minimumleeftijd is 10 jaar, maximum leeftijd is 16 jaar, zwemdiploma is verplicht. Minimaal zes kinderen, maximaal tien
.

Op een ochtend of middag door de week of in het weekend zijn er mogelijk een aantal instructeurs die dit kunnen verzorgen. Afhankelijk van de vraag kijken we of er instructeurs beschikbaar zijn. De clinic duurt 60 minuten.

Interesse? Stuur een mail naar zoka AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl en vermeldt:
- je naam en telefoonnummer

- om wat voor groep het gaat, bijvoorbeeld een sportvereniging

- de leeftijden (ongeveer) van de deelnemers
- hoe groot de groep is

- een aantal mogelijke data

- optie voor ochtend en/of middag

- eventuele vragen of opmerkingen

Daarna gaan we kijken of er een instructeur beschikbaar is en nemen we contact met je op.

Kosten: € 10,- euro per persoon, inclusief gebruik board, zwemvest(verplicht) en ranja na afloop.

9.4
18.204.2.190