Recreatief Suppen op donderdagavond

Elke week op een vaste avond met een groep lekker suppen, waarbij plezier op het water voorop staat.
We maken een tochtje van 75 minuten, waarbij je ook nog enkele aanwijzingen van de instructeur krijgt. Maar ook met tijd voor balans- of vaardigheidsoefeningen, een spelmoment of een wedstrijdje. En natuurlijk ook tijd om onderweg gewoon wat te kletsen. Donderdagavond is de kantine open, dus na afloop kun je ook nog gezellig een drankje nemen.

Als je de beginnerscursus hebt gevolgd of al een beetje kunt suppen en het leuk vindt om met een enigszins vaste groep het water op te gaan dan is dit zeker iets voor jou! Je kunt gebruik maken van een supboard van de vereniging of met je eigen board aanhaken.

Aantal deelnemers
Afhankelijk van de grootte van de groep gaan er 1 of 2 instructeurs mee.
Het minimum aantal deelnemers is 3, het maximum aantal is 19.

Er wordt een groepsapp aangemaakt, mocht door omstandigheden de tocht niet doorgaan, of ben jezelf verhinderd dan kan dat via de app worden doorgegeven.

€ 7,50  (leden) en € 12,50 (niet-leden), incusief gebruik board en zwemvest.

Korting als je lid bent of wordt van Watersportvereniging Drachten-Veenhoop
Leden krijgen korting. Een lidmaatschap (€ 49,50 per jaar) is dan ook al gauw aantrekkelijk. De vereniging kent een gezinslidmaatschap, dat wil zeggen dat wanneer je lid bent, ook voor een eventuele partner en/of thuiswonende kinderen tot 18 jaar deze kortingen van toepassing zijn. Dus ook bij activiteiten als zeillessen, cursussen vaarbewijs of de aanschaf van een supboard. Voor meer informatie lidmaatschap klik hier

Inschrijven
Je kunt per avond inschrijven, waarbij vooruit inschrijven voor meerdere avonden natuurlijk ook mogelijk is.
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas na afloop wordt afgeschreven.
Inschrijving voor een cursus of tocht betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat je deelneemt op eigen risico zoals beschreven in bijgaand formulier: voorwaarden-deelname-aan-activiteiten-wsvdrachtenveenhoop

Inschrijven via de website kan hieronder

38.5
44.201.95.84