Watersportvereniging Drachten-Veenhoop

Les 2 en 3 Cursus Suppen voor beginners

 

Wil je echt leren suppen?
Schrijf je dan dan ook in voor les 2 en 3 van de cursus suppen voor beginners
Hiermee krijg je de beginselen van het suppen echt onder de knie. Opstappen, leren staan en balanceren op je board, draaien en keren, houding, techniek, materiaalgebruik en veiligheid staan centraal. We werken in kleine groepen, waarbij je gebruik maakt van een board en zwemvest (verplicht) van de vereniging. 

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is vier, het maximum is acht.
Er wordt een groepsapp aangemaakt, mocht door omstandigheden de tocht niet doorgaan, of ben jezelf verhinderd, dan kan dat via de app worden doorgegeven. 
 

Kosten 
 € 30,- (leden) en € 40,- (niet-leden), inclusief gebruik board, zwemvest en gratis koffie/thee na afloop van elke les. We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven als de les heeft plaatgevonden.
 

Korting als je lid bent of wordt van Watersportvereniging Drachten-Veenhoop
Leden krijgen korting. Een lidmaatschap (€ 55,- per jaar) is dan ook al gauw aantrekkelijk. De vereniging kent een gezinslidmaatschap, dat wil zeggen dat wanneer je lid bent, ook voor een eventuele partner en/of thuiswonende kinderen tot 18 jaar, deze kortingen van toepassing zijn. Dus ook bij activiteiten als zeillessen, cursussen vaarbewijs of de aanschaf van een supboard. Voor meer informatie lidmaatschap klik hier 
 

Inschrijven voor les 2 en 3
Hieronder staan de data vermeld.
Inschrijven kan via de inschrijfformulieren onderaan deze pagina.

Inschrijving voor de les betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat je deelneemt op eigen risico zoals beschreven in bijgaand formulier: voorwaarden-deelname-aan-activiteiten-wsvdrachtenveenhoop 

Maandagavonden

Dinsdagavonden
 

Woensdagavonden
 

Donderdagavonden

 

 

Inschrijven via de website kan hieronder 


Kijk in de Kalender » voor onze activiteiten!#development
29.6
896
27
44.211.239.1