Recreatief Suppen in verenigingsverband

Elke week op donderdagavond met een groep lekker suppen, waarbij plezier op het water voorop staat. We maken een tochtje, waarbij je ook nog wat aanwijzingen van de instructeur krijgt. Maar ook met tijd voor balans- of vaardigheidsoefeningen, een spelmoment of een wedstrijdje. Voorwaarde is dat je enigszins kunt suppen, dus voor mensen die de cursus Suppen voor beginners hebben gevolgd en/of die zelf al enige ervaring hebben opgedaan. We werken met twee groepen van ieder maximaal acht personen. Je kunt gebruik maken van een supboard van de vereniging of met je eigen board aanhaken. Duur: 75 minuten. Donderdagavond is de kantine open, en bij mooi weer het terras, dus na afloop kun je ook nog gezellig een lekker drankje nemen.

We starten op donderdag 3 juni en gaan door tot en met 2 september, waarbij er in week 30 en 31 geen suppen is. We beginnen om 19.00 uur. Je betaalt voor het hele seizoen en bent elke donderdagavond welkom. Laat via de aan te maken groepsapp even weten als je niet kunt, bijvoorbeeld door vakantie, dan kunnen we daar rekening mee houden. Maximaal 17 mensen kunnen zich hiervoor inschrijven.

Kosten, inclusief gebruik board: € 100, - (niet-leden) en € 80,- (leden), incusief gebruik board en zwemvest.
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat het recreatief suppen begonnen is.

Tot 3 juni kun je je via de website inschrijven, zie hieronder. Vanf 3 juni kun je je inschrijven door een mail te sturen naar

Koosje Siderius-van den Brug: zoka AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl   Indien er nog plaats is krijg je dan een factuur toegestuurd.

Wil je niet het gehele pakket maar enkele lessen volgen, dan ontvang je geen factuur maar betaal je bij aanvang van de les.

Dit gebeurt door middel van het scannen van een barcode . De kosten zijn € 10,-- per les.

Instructeurs: Laura, Zwaantje, Hanneke, Wypkje, Anita en Baukje

Inschrijven via de website kan hieronder tot 3 juni: