Trainingsgroep Suppen

Wekelijks werken we op vrijdagavond aan techniek, kracht, snelheid, behendigheid en conditie. Met als doel dat je straks deel kunt nemen aan wat langere tochten. We werken met een of twee groepen, afhankelijk van het aantal deelnemers en het niveau.

In de week van 8 tot 12 september vindt in Friesland de 11-steden suptocht plaats, waarbij het mogelijk is om mee te doen aan een dagtraject: sup11citytour , bijvoorbeeld op zondag 12 september van Dokkum naar Leeuwarden (28 km). We zouden het leuk vinden om met een aantal mensen daar naar toe te werken en met een groep vanuit WSV Drachten-Veenhoop hier aan deel te nemen. Iedereen supt dan een of meerdere trajecten voor zich zelf, maar bij de finish treffen we elkaar vast en zeker!

We starten op vrijdag 4 juni en gaan door tot en met vrijdag 3 september, waarbij er in week 30 en 31 geen suppen is. We beginnen om 19.00 uur. Je betaalt voor het hele seizoen en bent iedere vrijdagavond welkom. Je kunt als je wilt gebruik maken van je eigen board. Laat via de aan te maken groepsapp even weten als je niet kunt, bijvoorbeeld door vakantie, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Kosten met gebruik maken van een board van de vereniging: € 105,- (niet-leden) en € 85,- (leden)
Kosten met gebruik eigen board: € 95,- (niet-leden) en € 75,- (leden)
We maken gebruik van automatische incasso, waarbij het bedrag pas wordt afgeschreven nadat de trainingsgroep begonnen is.

Tot 4 juni kun je je via de website inschrijven, zie hieronder. Vanaf 4 juni kun je je inschrijven door een mail te sturen naar

Koosje Siderius-van den Brug: zoka AT wsvdrachtenveenhoop DOT nl   Indien er nog plaats is krijg je een bevestiging en een factuur toegestuurd.

Wil je niet het gehele pakket maar enkele lessen volgen, dan ontvang je geen factuur maar betaal je bij aanvang van de les.

Dit gebeurt door middel van het scannen van een barcode . De kosten zijn € 10,-- per les.

Instructeurs: Jordy, Wypkje en Hanneke.

Inschrijven via de website kan hieronder tot 4 juni: