Zwaardbootzeilen voor volwassenen

Vind je het leuk om in een Laser te zeilen? Of in een andere open zwaardboot? Als beginner of als gevorderde? Je leert bij ons niet alleen de beginselen van zeilen in een zwaardboot, maar ook het varen van een wedstrijd.

Voor iedereen vanaf 20 jaar. Er wordt gewerkt met een groep van minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers. Onze CWO-gediplomeerde instructeurs, die zelf ook op deze boten varen, geven vanuit een volgboot aanwijzingen.

Deelnemers dienen zelf te voorzien in een eigen zwaardboot, voor aangepaste zeilkleding en reservekleding. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

We starten met een groep op woensdagavonden van 18.30 tot 21.30 uur. De trainingen worden gegeven door Dietske Geerdes.

Dietske Geerdes
Voor inhoudelijke vragen: dcgeerdes AT gmail DOT com

Data 2020

(onder voorbehoud maatregelen i.v.m. het coronavirus):

Cursus 1. Woensdagavonden. Instructeur: Dietske Geerdes

12, 19 en 26 augustus, 2, 9, 16 en 23 september

Cursus 2. Zaterdagen. We zijn nog op zoek naar een instructeur (mocht je iemand weten…)

Kosten: € 65,- voor leden en € 100,- voor niet leden.

18.0
3.238.190.82